The best ..

Jeg har nævnt det før; en af vores traditioner på vores nytårsferie i Berlin er Spreegolds fantastisk lækre delebrunch-plate 1. Januar.

I Berlin ligger gaderne ikke øde hen 1. Januar; der er åbent på langt de fleste caféer/restauranter, og man kan powershoppe i alle butikkerne på Hauptbahnhof. På legepladserne er der masser af forældre og børn. 1. Januar er livlig i Berlin; alle nyder at have fri.

Vi var så heldige at få et af de sidste ledige borde i den store Spreegold i Stargarder Strasse ved 10-tiden.

Vi bestilte Spreegold brunch ‘the best’, som er en lækker anretning til 2 med Bircher muesli i et glas, lækker laks med kapers, løg og peberrodscreme, lun omelet med bacon og cheddarost, lune hjemmelavede baked beans, marmelade, brie, gouda, Spreegolds signatursalat, samt 2 pandekager med hjemmelavet bær-ragout, samt rigeligt med lækkert brød. Lækkert og mættende. Perfekt portion til to, uden at overmætte. Jeg fik en flat white til.

Stemningen på Spreegold var hyggelig, afslappet og hjemlig. Det særlige ved Spreegold er, at det føles som at komme hjem. Man kan hænge ud, være sig selv, stene eller snakke, alene eller sammen, med eller uden laptop, over en kop kaffe eller et måltid, hverdag eller fest, business eller pleasure. Præcis som derhjemme. Bare federe og med bedre kaffe 😘<<<<
gt;<<
p>