Påskehuset

on

Omsider blev det tid til at kaste alt vores habengut med cykel og løbehjul ind i bilen – og så afsted til sommerhuset!

Vi har lejet et hyggeligt sommerhus i Ebbeløkke. Det er altid spændende at se et sommerhus for første gang. Vi lejer altid hos Feriepartner Odsherred, for deres service og kvalitet er bedst. Vi har ellers prøvet en del forskellige bureauer.

Vi kom lidt for tidligt i fht overtagelsestidspunktet, så vi startede med at gå en tur til stranden i det fine milde og lidt lune vejr. Stranden ligger lige rundt om hjørnet; der er måske 400 meter eller der omkring.

Nu har jeg tændt op i kakkelovnen, så vi kan få lidt varme. Vi har lige spist frokost – jeg fik en skøn Aloo Gobi salat med koriander, søde kartofler, tomater, spinat, feldsalat, salt mandler. Mums!

Jeg sidder helt tæt på kakkelovnen, for her er ikke blevet varmt endnu. Jeg har heldigvis en flaske Ribena Winter Spice med, så det hygger jeg mig med, mens jeg ser lidt med på Carsten og Gittes Filmballade på dvd’en.