Spanske pindemadder

on

I dag havde vi sat dagen af til busrundture. Det er 10 år siden jeg var i Barcelona sidst, og dengang så jeg ikke meget andet end Camp Nou. Derfor er det rart med en busrundtur for at få tingene sat på plads.

Men frokost skal der jo til, og vi gik ned på Placa Nova, hvor solen skinnede – og der lå en restaurant, der solgte pintxos – en slags pindemadder de luxe. I baren stod de mest fantastiske pindemadder, og det var lige os.

Vi fik et bord, og så var der selvbetjening i pindemadsbaren.Jeg valgte disse 4 skønheder; en med skaldyrssalat, en med iberisk skinke, et spyd med bagte grøntsager på hvidløgsbaguette, samt en himmelsk laksetartar tærte.

Jeg kan klart anbefale stedet til den lille sult (og den store .. man kan jo bare fortsætte; for man betaler kun for det, man spiser!)

Bilbao Berria

Linkkort