Tåbelig tirsdag

Åh ja, man ved, at man er hjemme i beton-idyllen, når der ligger en død flue i badeværelseslampen. Den er åbenbart udåndet inde i vores badeværelseslampe, mens vi var i Barcelona. To morgener har jeg nu gloet på skyggen af et flue-lig i lampen, når jeg kigger mig i spejlet. Her til morgen fik jeg nok. Jeg rev fat i lampen for at få flue-liget ud.

Tåbelig ting at gøre tirsdag morgen klokken 6:17!

Resultatet var absolut mørke. Så mørkt mørke, at jeg et øjeblik tænkte “mine øjne er gået i stykker”.

Plus-siden: Nu kan jeg ikke se flue-liget. Minus-siden: Total mørke på badeværelset, og flueliget ligger stadig i lampen, som nu ikke virker. Hvis min make-up ligner en klovns, så er det forklaringen. Jeg nåede at brænde mig noget så eftertrykkeligt på neonrøret i lampen. Tåbelig tirsdag er startet. Vi er i gang. Nu med ømme fingerspidser.

Så .. Hvor er min husalf fra sidste uge? Ham, der redte min seng og lagde små overraskelser på min hovedpude? Ham, der sørgede for, at der ingen fluer var – hverken de døde eller levende?

img_4189.jpg
Hilsen fra husalfen på hotellet i Barcelona; hjemmelavede skumfiduser