Det her savner jeg …

Altså, det jeg savner allermest ved ferien i Barcelona er nærheden og de fælles oplevelser. Følelsen af at drømme om natten og vågne helt af mig selv om morgenen, mens de andre to stadig sover. Have tid til at vågne, ligge og snuse til min dreng, som limer sig ind til mig om natten. Jeg sover bedst nederst i en bunke, kan jeg konstatere.

Jeg sov SÅ godt på Hotel Yurbban Passage. Faktisk sov vi allesammen rigtig godt hver nat. Jeg har ikke drømt i lang lang tid, og i ferien begyndte jeg at drømme igen om natten. Selvom hotellet lå ud til gaden, så var der helt stille og roligt. Værelset var forsynet med helt tætsluttende og tætte mørklægningsgardiner, så der var buldermørkt.

Om morgenen listede jeg mig ud i bad – og blev mødt af disse skønheder i badet:

img_4744

Bagefter hoppede jeg i mine slippers og min morgenkøbe (altså hotellets) og tussede omkring og gjorde mig klar til en ny dag i Barcelonas gader.

img_4746

I badeværelset var der et væghængt make-up spejl, og selvom lyset var lidt dårligt til make-uplægning, så var det et skønt rummeligt badeværelse med fransk altan. “I leave you in good hands” stod der på håndsæben. Ja, helt sikkert.

img_4747