Nu er det jul igen!

Da jeg vækkede drengen forleden morgen, sagde han “årh, mor, du vækkede mig på det dummeste tidspunkt! Jeg var lige ved at pakke min julegave ud, nu fik jeg ikke set hvad det var!”

Jeg krammede ham og undskyldte min crappy timing. “Men nu er det jo snart jul” sagde jeg, og mit øjenlåg vibrerede nervøst ved tanken. “Om TO MÅNEDER” sagde han, og det lød som 200 år.

For en dame af ældre dato (mig) er det jul meget snart, men når man er 9 år er TO MÅNEDER urimelig lang tid.

Vi er dog allerede igang her hjemme; jeg købte et fedt Bloklys med et juletræ på i slutningen af september. Jeg har også købt en 16 meter lang lyskæde til altanen i Lidl inden efterårsferien. I Primark i Barcelona købte jeg en lyskæde med kulørte lamper til min skærm på arbejdet. Ved Sagrada Familia købte jeg en glaskugle med en del af Gaudi’s mosaik på.

Forleden sang vi julesange i bilen. Både “Drillenissen” fra Ramajetternes jul og “Oh Tannenbaum” har været oppe og vende i vores morgen carpool karaoke sessions.

Så er vi lissom i gang 🙂