På tur til sommerlandet igen!

I dag vendte vi næsen mod Rørvig igen. Vi skulle fejre min fars fødselsdag på Rørvig Kro. Vi tog tidligt afsted, så vi kunne nå at fange krabber på havnen i Rørvig.

Da vi kom til havnen var det fint vejr, men bag os ude over Sjællands Odde tårnede kulsorte skyer sig op. Ignore!

Vi satte madding på snørren og plop … der var nærmest bid med det samme. En fin lille krabbe. Og så dryppede meget store regndråber ned. Flere og flere. Og så løb vi ind under halvtaget. Det væltede ned. Vi stod der lidt. Der kom lidt pause i regnen, og vi overvejede at fiske videre.

Jeg checkede min auundværlige regn-app RainAlarm, og der kunne jeg se, at den første byge blot var fortroppen af en meget heftig byge. Vi kunne lige så sætte krabben ud og pakke krabbegearet sammen og spurte over i bilen. Der var meget mere vand på vej, kunne jeg se på Rain Alarm. MEGET vand! En stor byge med rød midte, hvilket er meget kraftig ren/skybrud.

Så krabben fik fri, og vi stæsede over i bilen, hvorefter himmel og jord stod i ét. Det væltede ned, og dagslyset forsvandt nærmest.

Vi kørte en tur for ikke at komme for tidligt til frokosten nede på kroen. Det regnede helt vildt.

Lyntracking i Rørvig 😳