Tillykke med huen!

“Fuck Corona, vi skal være stive!” Stod der på en af de studentervogne jeg så i dag. Det er et råd flere af os nok burde ta’ ind 🥂🍓🇩🇰

Jeg elsker studentervognene, larmen i gaderne og de glade ansigter – det minder mig om at være ung og have et hav af muligheder. En afgrund af frihed, som Bo Green Jensen kaldte en bog. Tillykke med huen derude!

Nyd jeres tid! Nyd hinanden og jeres frihed! Efter den værste tid kommer den bedste tid! Gi’ den gas – for en dag er det jer, der vinker til vognene med tårer i øjnene og ønsker, at man kunne være 19 for bare en dag ❤️🥳☀️

“Godt, at regeringen tillod studenterkørsel” siger vi til hinanden og ser fuldstændig bort fra det faktum, at det slet ikke er noget, en regering skal blande sig i. Men vi retter bare ind, går i takt og bliver glade for at få tilladelse til noget, der burde være en selvfølge. I min verden skal en regering ikke indgå i micromanagement af det enkelte individ. Det er et skråplan.