Sommerstorm & 18C

Her til morgen spiste vi ikke morgenmad på terrassen ligesom de andre morgener. Der blæste nemlig en strid sommerstorm fra sydvest, og det var overskyet. Temperaturen var faldet til 16-18C – ikke ligefrem det mest optimale sommerferievejr.

Da vi havde spist og surmulet over vejret, kørte vi til Nykøbing for at handle. Vi kiggede lidt på butikker og købte nogle lækre madder til frokost og kørte hjem igen.

Æggis og kartoffelmad 😋

Vi overvejer at køre til Gudmindrup strand senere for at bade. Men igen .. måske ikke, for vejret driller. Min mand lå ude i sommerstormen her efter frokost og blundede, indtil han blev vækket af en byge, der dog hurtigt blæste væk igen.

Det her føles ikke som rigtig sommerferie for mig. Det er så meget plan B. Det er normal dansk sommer, og normal dansk sommer er bare ikke særlig fedt. Vi skulle have været i Italien nu. Der er det 30C og småkage ☀️ lige nu, ikke sommerstorm og en chill factor, der føles som 14C.

Jeg sidder på terrassen i lange bukser og sweatshirt – og småfryser. Det føles snarere som en lun påskeferie i det tidlige forår end sommerferie. Eller efterårsferie med alt det blæsevejr.. Det er ikke det, jeg forstår ved sommerferie. Jeg er virkelig glad for, at vi skal til Italien i næste uge, så vi ikke spilder mere ferie end højst nødvendigt på dansk (s)ommer.

Men on a positive note; madderne var virkelig gode, og det er på sin vis også hyggeligt at sidde her på terrassen (som heldigvis er overdækket) og varme sig med en k-k-kop k-kaffe. Jeg har lavet nogle hyperlapsevideoer med skyerne, der jager hen over himlen og læst lidt i Gå-bogen af Bente Klarlund. Men varmt er det sgu ikke.