Det sker i Oktober! Oktoberlisten

Så ramte vi oktober. Jeg holder af de smukke solrige gyldne efterårsdage, som oktober mange gange byder på. Min yndlingsårstid er sommer, og lige nu smager det stadig lidt af sommer om eftermiddagen, når jeg cykler hjem. Men jo længere hen på året, vi kommer, jo mere udfordret bliver jeg i takt med at dagslyset forsvinder. Nå, det var et sidespring ..

I oktober vil jeg

 • Fortsætte med at løbe 3 gange om ugen. Indtil videre om morgenen, hvor det nu er buldermørkt klokken 16:15, hvor jeg løber ud!
 • Gå 10.000 skridt om dagen. Tirsdag tog jeg kun 4000 skridt – et klart brud på mit løfte til mig selv om at gå 10.000 skridt.
 • På efterårsferie i Berlin. Lige nu hænger det i en tynd tråd. Vi venter og håber. Denne gang har vi bestilt med fuld afbestilling.
 • Jeg vil drømme mig væk med Caroline Sølvers nye bog om Berlin, så snart jeg får den. Så er jeg klar, når vi får grønt lys til Berlin en dag.
 • Overveje en efterårsferieplan C .. måske blive hjemme og ta’ på heldagsture på Sjælland: Vi kunne besøge Tristan, Møns Klint, Skovtårnet og Faxe Kalkbrud. Det må jeg sove på 😓
 • Booke nytårsferie. Mon Berlin bliver muligt?
 • Melde mig ud af fitnesscenteret. Det harmonerer superdårligt med Corona, synes jeg. Mange mennesker med tusindvis af fælles kontaktpunkter samlet et sted, hvor udluftningen ikke er særlig god. Det er umuligt at holde 2 meters afstand, som er anbefalingen, når man synger/puster/stønner. Det bliver desværre et nej fra mig.
 • Prøve at få vristet den voucher ud af Pierre et Vacances, som de lovede os, da de aflyste vores ferie i sommer.
 • Få en influenzavaccine – jeg har aldrig haft influenza, men jeg tager ingen chance. Med mit held ville jeg få både Corona OG influenza i samme hug. Og det er mit liv for kort til, så hit med sprøjten 💉
 • Få udbetalt mine feriepenge og købe en blomstret Laura-kjole .. enten denne eller denne .. eller måske en ternet kjole? Hm…
 • Huske mine D-vitaminer!
 • Ta’ familien under armen og få en is på havnen, før det bliver alt for koldt til det!
 • Overveje hvordan man fejrer halloween med afstand? 🍁🎃👻
Fall in Berlin
Photo by cottonbro on Pexels.com