Sommerferiestart – når det er umuligt at komme ud af døren

Vi var forberedt til tænderne med forskellige typer mundbind, Coronapas, gyldige tests, udfyldte formularer til både Frankrig og Italien og er desuden tilmeldt danskerlisten. Hvad kan gå galt, når alt er forberedt?

Vækkeuret ringede kl 3:30, og vi var hurtigt ude af døren! Vi skulle nemlig tidligt ud af døren for at nå færgen kl. 7 i Rødby.

Da vi kom ned ad trappen i vores opgang lå dørhåndtaget på gulvet, og døren var gået i baglås 😱

Vi prøvede at sparke døren op, hentede værktøjskassen og prøvede med Olsen-bandemetoder at få døren op. Uden held. Eneste anden vej ud var via altanen på 4. sal. Jeg ringede til ejendomsselskabets vagttelefon.

En stakkels søvndrukken vagt tog telefonen og sagde 3 gange til mig, om vi ikke bare kunne gå gennem kælderen. Hvortil jeg svarede, at kælderdøren er på den modsatte side af den låste dør. TRE gange.

Jeg gik i panik, for vi skulle simpelthen nå færgen, og nu var der gået alt for lang tid. Jeg råbte af ham i telefonen, at jeg ikke var idiot, og at kælderdøren er på den anden side af den låste dør.

Min mand måtte ringe og undskylde. Jeg undskyldte også mange gange, da vagten kom og befriede os. Ikke mit stolteste øjeblik.

Vi nåede kun lige nøjagtig færgen.