Ikke fan af vinter

Der er ikke noget breaking over, at jeg ikke er fan af vinter. Jeg er en simpel kvinde. Jeg vil bare ha’ sommer. Hele tiden. Jeg kan nøjes med 35C, sol og lys hele tiden. Det ville være helt ok med mig.

Breaking news i dag. Sådan har jeg det hvert efterår.

OG jeg har tilmed lægens ord for, at jeg ikke er egnet til det her klima. Min astma kan ikke li’ kulde, fugt og temperaturudsving. Det kan jeg heller ikke. Det er i sig selv heller ikke overraskende.

Jeg har til gengæld en beef med mine forfædre. Mine forfædre valgte nemlig at gå den fucking forkerte vej, da istiden var slut, og permafrosten smeltede.

HVEM i min familie fik den fucking pisselatterlige ide at gå mod nord? Mod NORD??? Der hvor kulden, regnen, mørket og snemændene bor? Hvad var der LIGE i vejen med at gå mod syd? Ja, jeg spørger bare? Man kunne jo fint have slået sig ned ved en sø i det, der senere blev kendt som Italien? Gardasøen havde da været fint, eller Comosøen – eller hvorfor stoppe der, man kunne være gået ned til Middelhavet?

Men næ nej, vi skulle nordpå. I stiv kuling, hele vejen op til Furesøen gik man med skind om røven og med apostlenes heste som eneste transportmiddel. På den måde blev min familie gennem 50 generationer eller mere dømt til regn, pis, lort, kulde, fugt, storm, satan, stiv kuling, slud og røv fra september til april hvert eneste år.

Vi har fire årstider i Danmark. Iiih ja, det er så fantastisk! 4 varianter af efterår: lunt efterår, lysegrønt efterår og sort efterår. Og jeg havde nær glemt højdepunktet; sommer i 10 minutter. Sommer med lyse nætter så man RIGTIG kan se, hvor meget det regner. Jeg er mere til mørke varme nætter, hvor man kan gå rundt med bare arme og bare ben uden myrepatter. Jeg hader at fryse, og jeg fryser allerede hver eneste dag.

Fuck, jeg bliver virkelig irriteret, når jeg tænker over det – men så får jeg da varmen 😂😂😂😂😂

Manden i denne video sympatiserer jeg overordentligt meget med. Jeg har det også sådan med vinter.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.