Oktoberlisten

Så ramte vi oktober. Jeg holder af de smukke solrige gyldne efterårsdage, som oktober mange gange byder på. Min yndlingsårstid er sommer, og lige nu smager det stadig lidt af sommer om eftermiddagen, når solen skinner. Men jo længere hen på året, vi kommer, jo mere udfordret bliver jeg i takt med at dagslyset forsvinder. Oktober, efterårsferie, mørke, halloween .. en hyggelig måned med fuld knald på. Der er meget, der skal nås og forberedes inden efterårsferien.

I oktober vil jeg

  • Fortsætte med at træne 4-5 gange hver morgen.
  • Gå 10.000 skridt om dagen. Tirsdag tog jeg kun 4000 skridt – et klart brud på mit løfte til mig selv om at gå 10.000 skridt.
  • På efterårsferie i New York. Der er MEGET, der skal forberedes!
  • Få en influenzavaccine. Jeg har aldrig haft influenza, men jeg tager ingen chancer.
  • Til Helsingør på madmarked for at få Ramen og bagefter et stik på vaccinecenteret deroppe en lørdag aften ved 20-tiden
  • Huske mine D-vitaminer!
  • Forberede halloween og se at få pyntet op i bedre tid end normalt.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.