Dough Donuts, New York

Min mand havde læst om Dough Donuts, som skulle være en af de absolut bedste donutsteder i NY. Vi tog selvfølgelig derhen, og der lå de lækreste donuts. Kæmpestore, nybagte, fristende…

Jeg fik øje på en pumpkin spiced donut. Hehe, hej min ven! Det var det helt rigtige valg. På toppen var en fed lækker glasur af pumpkin spice og græskarkerner. Donut’en var gigantisk, og jeg spiste hver en bid. Hold NU kæft. Pumpkin spice rules!

Pumpkin Spice Donut

Så tænkte jeg: Man må jo kunne købe pumpkin spice i et supermarked og trylle med det derhjemme. Tænk, hvis jeg kan fyre det i kaffen og lave pumpkin spiced latte 🎃

Vi gennemtrawlede derfor Trader Joe’s for at finde Pumpkin Spice. Det stod på hylden – jeg snuppede 2 glas, for det skal jeg da ha’ med hjem!

Pumpkin Spice er ikke lavet af græskar, men er en krydderiblanding bestående af kanel, ingefær, citronskal, muskatnød, nelliker og kardemomme. Altså, et rigtigt efterårs krydderi – perfekt i alt muligt bagværk. Forestil dig det lige i Kanelsnurrer.. mums! Måske vil et lille drys i en latte vil sende mig i efterårsstemning?

🍂🍁🎃

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.