Nachos på racletten

Vi prøvede lige en Tiktok klassiker i dag 🌮 🇲🇽 Nachos på racletten. Jeg har set det et par gange eller 10 på TikTok og Reels .. det er som om det forfølger mig. Vi har en raclettegrill stående i en skuffe i køkkenet, og det er ikke, fordi vi slider den op. Vi har vel brugt 4 gange på 15 år.

Men så så jeg de her nachos på raclette… Det er simpelt, let, og alle kan være med. Vi stegte kyllingebryst med fajitaskrydderi på panden. Min mand lavede en forrygende guacamole med rigeligt hvidløg. Jeg snittede grøntsager i små tern.

Og så gik vi til bords med fajitaskylling, guacamole, majs, tomat, agurk, rød peber, Doritos, cheddar og creme fraiche. Og vores gode gamle raclette, der til at beynde med lugtede lidt af brændt støv 🤭

Det holder 110. Man kan lave ligeså mange, man vil – og med præcis det mix, man lyster. Jeg kastede Doritos i bunden, lidt kylling, guacamole, tomat, agurk, majs, creme fraiche og cheddar på toppen. Det smelter og er lækkert som nachos.

Mums – du skulle prøve det ❤

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.