Træning – lær fra den bedste

Jeg elsker at styrketræne. Det er simpelthen det fedeste, og jeg bliver glad i låget af det. Fornemmelsen af næsten ikke at kunne løfte en vægt, smerten, og så nærmest kun kunne løfte den med viljen. Det er så fedt. Trætheden og ømheden er fed bagefter. Og følelsen af ikke at være forsvarsløs er da også meget rar.

Hvis du mangler inspiration til, hvor du skal starte din træningsrejse, så vil jeg anbefale dig at tilmelde dig Arnold Schwarzeneggers nyhedsbrev. Han og hans team deler rundhåndet ud af deres viden og erfaringer, samt nyeste videnskab indenfor ernæring, mentaltræning, træning og sundhed.

Hans formål er at få flest mulige (amerikanere) med på rejsen mod sundhed. Nyhedsbrevene handler ikke om avanceret styrketræning med kæmpestore vægte – det er information, viden, tips og små lette tweaks til, hvordan du kommer i gang og får opbygget sunde(re) vaner, der passer ind i dit liv.

Klik her og tilmeld dig the Pump Daily 🫶💪🏽
Tilmeld dig her & bliv klogere: Træning – lær fra den bedste

Jeg vil gerne blive stærkere af min træning. Jeg kunne godt tænke mig at tabe noget af mit fedt, men det er ikke det vigtigste for mig lige nu. Jeg vil gerne bygge muskler og bygge styrke, så jeg kan klare min hverdag nu hvor jeg bliver ældre.

Status er, at jeg ikke længere er størrelse Large eller XL over skuldrene. Jeg er størrelse XXL. Jeg har revnet to blazere og en skjorte i ryggen allerede i år, og ja, det er måske ikke så klassisk feminint. Men nu skriver vi jo 2023, så jeg tænker, at gamle kvinder med brede skuldre også er feminine.

Jeg laver nogle gange grin med, at der indeni mig bor en fyr ved navn Kenneth eller Brian 💪🏽🏋️‍♂️

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.