Til bryllup i Jylland

I weekenden var vi til bryllup i Jylland hos nogle venner. Det var fantastisk romantisk, hårdt og sjovt at mindes vores egen bryllupsdag, som fandt sted for to måneder siden. Og så var det sidste udkald til fest før du kommer skat – vi venter dig om lidt over 14 dage 🙂

Jeg havde lånt en graviditetsfestkjole af en veninde, som jeg var overbevist om, at jeg kunne passe. Gravid størrelse large – det måtte da være mig? Men nej, x-large kunne måske have gjort det. Jeg kunne ikke få kjolen ned over maven. Afsted til H&M og købe en orange sommerkjole – ikke en gravitakjole faktisk, men en almindelig sommerkjole i str. 42. Den var fin, let, farverig og behagelig at have på. Det er jo stadig hedebølge … så det skulle for alt i verden ikke være en fin lang kjole i nylon med for og falbelader, så var jeg dejset om.

Så vi satte kursen mod Jylland – og trods turen derover tog 5 timer, fordi broen var lukket en times tid, så havde vi en god tur. Og vi nåede kun lettere forsinket til kirken og fik det meste af vielsen med. Det var fantastisk smukt! Nu er vi hjemme igen. Nattens søvn var lettere kort og afbrudt, jeg er virkelig træt, så jeg ser frem til et tidligt godnat i aften 🙂