Når amningen slår fejl …

on

Nicholas Carl havde kun taget 50g på ved vejningen igår hos sundhedsplejersken. Han er 5 uger gammel og vejer kun 4050g – det er for lidt. Han skulle gerne veje 45-4700g. Og så er det altså ikke kolik, der gør, at han skriger konstant – men sult! Min lille stakkels søn ;-(

Da jeg fik det at vide hos sundhedsplejersken, blev jeg totalt ulykkelig. Jeg vil så gerne amme, det betyder meget for mig, at jeg kan brødføde min dreng, fordi jeg ikke kunne blive gravid naturligt og heller ikke kunne føde naturligt. Men sådan skulle det ikke være. Det allervigtigste er dog ikke mine følelser, men at Nicholas Carl bliver en stor sund gut, så frem med modermælkserstatningen i en vis ruf.

Allerede efter 50 ml modermælkserstatning var Nicholas Carl som en ny dreng. Min mand gav ham flaske, og Nicholas Carl kvitterede med øjenkontakt og et dejligt smil til sin far. Senere var der også smil og latter til mor, da jeg tyggede min aftensmad – det var simpelthen så morsomt, at Nicholas Carl måtte grine af sin mor. Åh, smelter moren altså!!

Jeg skal amme ham 10 minutter på hvert bryst, og så supplere med 50 ml modermælkserstatning. Vi har gjort det et døgn snart, og det fungerer. Nicholas Carl er blevet en helt anden og gladere dreng. Det er så fantastisk!!