Farvel ferie!

NC er lagt i seng, Allan ser TV, og jeg har lige hurtigt skimmet mine ventende jobmails, så jeg ikke bliver væltet bagover i morgen af en eksplosiv mailboks. Jeg fik nedbragt antallet af mails fra 120 til 40, så det gjorde det noget mere overskueligt og gav dejlig ro i maven at se, at der ikke ligger nogle såkaldte ‘stinkere’ og venter på mig. Jeg deaktiverede min ikke-tilstede-agent; så er ferien officielt forbi.

Jeg skulle mødes med J, som er mor til en af NCs kammerater fra dagplejen til en latte klokken 15:30 i dag. Hun sms’ede mig og foreslog at vi skulle mødes på biblioteket i stedet. Jeg tænkte ‘arjj, hvor keeedeligt!’, og det havde det nok også været, hvis det ikke var fordi at vi har ungerne med. Hun havde en ret god pointe i, at en latte ville blive megastresset, når ungerne leger på fortovet og konstant piler i retning af den trafikerede rundkørsel.

Så vi mødtes på biblioteket, som overhovedet ikke minder om et bibliotek som da mor var barn. Udover god plads var der langt mere legetøj end NC kunne overskue; Brio togbane, klodser, ridderborg, sørøverskib, bamser, dukker, vogne til at køre rundt i, computere til at spille på og meget meget andet. NC og hans ven lavede en fest ud af det – uden at der var fare for at blive kørt over, så det er klart noget, jeg vil overveje en anden gang – for eksempel i weekenden, hvis vi ikke har andre planer. Der var nemlig temmelig mange andre børn at lege med, så jeg tror, at det kan være ret fedt for ham til vinter. Men hvorfor er det lige, at jeg først finder ud af det nu? Jeg vil mene, at det var noget kommunen burde reklamere lidt mere for .. medmindre det skal være en offentlig hemmelighed? Kunne have været et godt sted at mødes med mødregruppen eller bare at gå hen, når NC var på tværs.

Og sådan gik det til, at jeg skal stå for markedsføringen af hendes internetbutik på Facebook. Det vil jeg vildt gerne prøve kræfter med, så det sagde jeg straks ja tak til. Jeg har et par gode idéer, som jeg glæder mig til at afprøve i praksis. Det bliver rigtig spændende. Der skal mere liv i butikkens side på Facebook, og der skal flere fans til. Pt er der 56 fans – vores mål er 1.000 fans, så der skal til at ske noget!