For travlt til at arbejde?

Mandag morgen. NC ligner nu en, der har mødt Mike Tyson i nattens løb. Hans øjenlåg er hævet og mørkerødt, så øjet ikke kan åbnes helt. Det er som om betændelsen – dvs. det gule snask – ikke er så slemt mere, men nu er det som om øjenlåget bliver værre og værre. Det bliver mere og mere mørkerødt. Han er pylret og små-umulig. Han sov i vores seng i nat, fordi han var så ulykkelig i nat.

Nu har vi en tid hos lægen 10:55, og NC er derfor hjemme hos mig, mens manden er inde og bytte skolebøger. Jeg har en hel stak ansøgninger at skrive, men ingen tid og ro. Måske senere. Et af jobbene skal søges i dag på engelsk, så jeg håber, at der bliver ro til det på et eller andet tidspunkt. Mon?

Det er som om efter jeg er blevet fyret, så har jeg slet ikke tid til at arbejde. Torsdag ringede de fra børnehaven og bad mig hente NC midt på dagen. Fredag strandede jeg i flere timer i Lyngby i en punkteret bil. Og i dag skal NC til lægen 10:55. Dagene smuldrer for mig. Tirsdag, torsdag og fredag skal jeg på arbejde og overdrage de sidste opgaver til mine ex-kolleger, så jeg har ikke meget tid til at skrive ansøgninger.

Onsdag skal jeg til bestyrelseskursus hele aftenen og torsdag er der lygtetændingsfest i vuggestuen. NC har lavet en fin blå lygte. Jeg har set billederne af ham, mens han lavede den. Han havde prøvet at smage på malingen, så han var helt turkisblå om munden. ‘Det er økologiske farver’, skyndte pædagogen sig at fortælle mig. Haha, det så giftigt ud!

Men jeg kan sætte kryds ved at have købt kalendergaverne til vuggestuen. Og jeg har fået bestilt Nicholas-julekort og Nicholas-kalendere til bedsteforældrenes julegaver. Så jeg når da noget 🙂