Ny nytårskjole?

Nu er det jo sådan, at vi skal fejre nytår sammen med ligesindede .. læs: andre forældre med jævnaldrende børn.Det bliver bare SÅ godt!!!

Vi skal nemlig holde nytår sammen med min tidligere kollega og gamle veninde, der blev mor cirka samtidig med mig, hendes mand og smukke datter. Og vi glæder os helt vildt meget, for det er desværre alt for længe siden, at vi sidst har set dem. Men nu starter vi 2011 sammen med dem, og så må det indvarsle en byge af besøg på kryds og tværs af Storebælt! BASTA!

Men så er det jo lige det med nytårstøjet… Jeg har købt en lyseblå skjorte til NC, som han havde på juleaften. Den kommer i spil igen i morgen. Men det var nu ikke så meget ham, jeg tænkte på.

Det var mig. Jeg havde egentlig ikke forestillet mig noget særligt. Men i dag tænkte jeg så, at det kan jeg alligevel ikke være bekendt; bare at stryge en af de to forholdsvis pæne hverdagskjoler, jeg har. Hverken overfor dem, der lægger hus til og laver middag til os. Og slet ikke overfor Allan … han har snart helt glemt hvordan jeg også kan se ud! Allerhelst ville jeg gribe noget i skabet, men de fancy nytårskjoler, jeg har hængende passer mig minus 15 kilo, så det går ikke rigtig.

Så op med NC i en indkøbsvogn og ind i den lokale modebiks. Der var udsalg, og butikken var mere end halvtom. Ret fedt, faktisk, så var der god overskuelighed! Det tog mig under 5 minutter at finde en supersød kjole fra Culture nedsat fra 500 kroner til 300 kroner og prøve den. Ét voila – så er jeg klar til nytår!

One Comment

 1. Cristine siger:

  Åhh… jeg har været ude i dag. I slud og sne og lorte shap. Og fire tusind milliarder sindsyge udsalgs mennesker…
  Så jg hopper i det gamle kluns i morgen!

  Godt Nytår kære Gitte. Gad vide om 2011 byder på mere chokolade?
  Kram herfra

  Like

Der er lukket for kommentarer.