Amo(r) Mmmorgenboller!

Efter en hård nat som ikke bragte meget søvn har man brug for kaffe i rå mængder og friskbagte amor-boller.

Knægten holdt fest i nat. Der gik jo kuk i timeplanen i går, så han først fik sovet middagslur 16-17:45, og så kunne han ikke sove før klokken 22. Og så vågnede han igen frisk som en havørn klokken 23. Jeg tog ham med ind i vores seng, og så er det jo så som så med nattesøvnen, når man ligger i ske med en lille krudtugle. Men vi må jo have sovet rimelig fast undervejs, for pludselig var faren kommet hjem og lå og sov ved siden af os.

Klokken 5 ville den lille ikke sove længere, og så gik de næste par timer med at kæmpe med at få ham til at sove igen. For til sidst at opgive og sætte Timmy Time på.

Jeg er totalt træt lige nu, tvivler faktisk på, at jeg overhovedet er vågen. Drengen er heller ikke frisk. Faren ligger i sengen endnu. Han kom sent i seng i nat pga. natarbejde. Men nu er der ihvertfald Amo(r) Morgenboller – mon ikke det kan bringe smil i lejren?

Jeg skal lige nævne, at jeg har fået ros for Amor-bollerne. Alle kan godt li’ dem. De er faktisk skidegode, smager ikke af gær. De sidste, jeg bagte efter min svigerindes fantastiske opskrift, var ikke særlig gode, og sådan har det været når jeg har bagt boller ‘fra bunden’. Resultatet står sjældent mål med indsatsen. Så det gider jeg ikke mere. Særligt ikke efter Amor-bollerne er kommet på markedet. Så gider jeg slet ikke stå og bikse med 17 forskellige ingredienser!

Hmmm .. hvad skuer mit åsyn? Amo(r) har introduceret 3 forskellige typer koldhævede boller; morgenboller, brunchboller og eftermiddagsboller … med henholdsvis frø og kerner, samt rug. Jeg må lige have fat i brunchbollerne – dem med frø og kerner. De lyder gode.