Glædelig jul!

Vi blev vækket 7:39 af Nicholas, der glad kom ind og puttede hos mig i et kvarters tid. Vi stod op – han havde glemt alt om, at julemanden måske havde været på altanen i nattens løb, så vi mindede ham om det.

Han drønede hen til altandøren, som jeg åbnede – han kiggede i skålen. Julemanden havde (heldigvis) spist al risengrøden – og ikke mindst lagt en gave!  Han bar den kæmpestore gave indenfor og flåede papiret af. Julemanden vidste åbenbart godt, at han er vild med Barbapapa, for han havde givet Nicholas en tegnetavle med Barbapapa på.

Da Nicholas havde spist morgenmad kom vi alle i tøjet og kørte afsted til julemorgenbord hos min veninde og hendes forældre i hendes barndomshjem. Det er en fantastisk tradition, fordi det for mig smager så meget af min barndom. Hendes forældre har altid været der, og det er det hjem, vi har leget sammen i som små piger. Lige ved siden af vores gamle skole.

Han var så heldig at få en Cirkeline-dukke i en tændstikæske, samt Ingolf i en ost. ‘Hvor er Frederik?’ spurgte vores kloge knægt. På osteæsken kunne vi læse, at det var Ingolf, han havde fået, så Frederik manglede – !

Ved 11-tiden var NC ved at være træt, og vi skyndte os hjem og lægge ham til middagslur, mens vi glædede os til at slappe af og vente på, at NC står op igen. Klokken 16 skal vi være hos Allans bror, hvor vi starter med Disneys Juleshow.

På vejen skal vi forbi min mor og sige god jul. Jeg har købt et hjerte at lægge på hendes grav, samt et lys.

Du er sikkert også på vej til juleaften nu … glædelig jul til dig og din familie 🙂