Op, op, op med dig, hængemule!

Gårsdagens sorte humør og dårlige karma er forsvundet. Jeg mærkede det lige fra morgenstunden, for sønnen var glad og protesterede (næsten) ikke over at blive afleveret. Fordi det var legetøjsfredag havde han sin elskede kuglelabyrint (jeg kalder den kugleramme) med i børnehave, og han var så glad for at vise den frem til sine venner.

Og så ringede min kollega super-ivrigt fortalte hun mig om et job, jeg simpelthen MÅ søge. Det er så gjort. Det føles godt. Nu har jeg en håndfuld ansøgninger ude, og jeg venter bare på svar.

På mandag har jeg aftalt tid til en snak med børnehaven. Vi skal vist lige afstemme nogle forventninger …

Jeg fik et par nye mørkeblå jeans fra H&M med rabat til 200 kroner. Jeg havde chancet lidt ved at bestille dem et nummer mindre end jeg egentlig troede jeg skulle bruge, men de sidder simpelthen helt perfekt. Så jeg er altså gået 2 størrelser ned i jeans fra 36 til 33. Wuuhu!

Og således slutter denne uge i et helt andet humør end i går.

Væk med hængemulen, fredag er her!

One Comment

  1. Frederikke siger:

    Og rigtig god weekend til dig og dine nye jeans i størrelse 33. Fandeme i orden.
    Jeg krydser fingre for, at der er noget til dig blandt ansøgningerne.
    🙂

    Like

Der er lukket for kommentarer.