Lindevangens legeplads

Jeg startede søndagen med at muge ud. Det var hårdt tiltrængt, og det er ikke lige min favoritsøndagsbeskæftigelse, men nogen skal jo gøre det!

Nicholas synes ikke, at det er skægt at gøre rent, men han hjalp da til. Han greb sin kost og hvirvlede støv og nullermænd rundt i landskabet.

Efter rengøringen var det tid til noget børnetid, så vi tog over til Lindevangen 31a i Virum, hvor der ligger en lille sø og en legeplads.

Fra jeg var 0 til 1 år boede jeg i det kvarter, så det er lidt sjovt at komme der. Min mor har fortalt mig, at hun gik rundt med mig i barnevognen og luftede hunden på plænen ved søen. Det kan jeg godt lide at tænke på.

Legepladsen er fin og stor. Der er god plads og alle legeredskaberne er placeret i en stor sandkasse. Sand er fint, men jeg fatter ikke, at folk smider cigaretskod i sandkasser og lader deres hunde skide der hvor hvor små børn sidder og leger.

Der er gynger, to mindre rutschebaner, en afskærmet minifodboldbane, samt små klatrestativer med sjove features. Der er to vippede og en minivippe. Legepladsen var perfekt til Nicholas (2 1/2 år).

Der er bænke og borde, og måske er der en grill om sommeren. Det er let at parkere på vejen ved siden af, og selve legepladsen er afskærmet med et lavt hegn på alle sider. Den ligger ved en lille sø, og der er også en stor plæne med fodboldmål.

Atter en legeplads, som vi vil vende tilbage til, når det bliver sommer. Trods lortene i sandet, en delvis defekt gynge og cigaretskod. Jeg har lige sendt en mail til kommunen, så de kan få fikset gyngen.