Kom frisk!

Klokken rundede netop 4:52, da Nicholas hviskede ‘vågn op, mor!’ i mit øre. Der var ingen kære mor. Jeg prøvede at overbevise ham om det fantastiske i at blive liggende lidt længere, men næ nej!

Sådan gik det til, at vi sad i bilen 7:38 og var på vej til bageren efter morgenbrød til vores sædvanlige lørdagsmorgenbord hos farmor og bedstefar.

Nicholas vågnede op fra middagslur og var SUR! Vi tog ned på Den Grønne Legeplads på Frederiksdalsvej 23 i Virum.

Vi er kørt forbi dernede masser af gange uden at tage notits af stedet. Udefra ser det nemlig noget trist ud, men skindet bedrager, for det er en superfin legeplads for børn i alle aldre. Legepladsen er afskærmet med hegn hele vejen rundt.

Der er sandkasse og klatreskib til de små, samt et kæmpestort klatrestativ med en høj rutschebane til de større børn. Der er en aflukket fodboldbane, og så er der gynger. Samtidig er der mulighed for at cykle på en ‘rigtig’ vej, så husk den trehjulede!

Centralt placeret er der borde og bænke, så der er mulighed for at spise en snitte eller drikke en kop kaffe, som kan hentes på tanken på den anden side af vejen, hvis man ikke lige har termokaffe med.

Det er klart et sted, vi kommer tilbage til. Kan lige forestille mig at sidde i solen og fise den af, mens Nicholas brænder energi af 🙂