Kom frisk, lille mor!

Jeg blev vækket klokken 5 af Nicholas, der kom ind i min seng for at kæle. Han hoppede rundt på mig, kneb mig i brysterne og nikkede mig skaller, så det var umuligt at sove længere.

Jeg var SÅ træt.

Jeg synes faktisk, at det er tarveligt, at han i sidste uge sov til 7 næsten 7:30 – hvilket absolut ikke passede ind i planerne. Nu hvor det ville være helt i orden, så står han op klokken 5 og er ikke til at slå i gulvet igen. Hmmm …

Vi spiste morgenmad klokken 7. En ny dag var begyndt. Ikke for mig, for jeg sov med åbne øjne, mens jeg drak kaffe og så Klokkeblomst med Nicholas. Min hjerne var på stand-by. Ingen hjemme.

Planen var egentlig at affodre Nicholas, pakke en taske med varm kaffe og tilbehør og så køre til bageren efter et par gode boller og spise morgenmad på den nærmeste legeplads. Hvis solen altså skinnede. Det gjorde den ikke, og det så ikke just varmt ud. Det regnede, blæste og var gråt.

God plan … til en anden dag.

Vi kom afsted til påskefrokost hos Allans bror og svigerinde. Da vi tog overtøjet af, sagde Nicholas ‘jeg elsker Laura’. Det er hans kusine, og det skal nok give ham problemer, at han er så vild med hende, for der er ikke det, han ikke vil gøre for hende!

Hans store fætter byggede en kæmpe togbane til ham, og så legede de tog alle tre, indtil vi skulle spise. Ungerne malede æggene, hvilket Nicholas overhovedet ikke gad, indtil Laura viste ham hvordan. Så fik den ikke for lidt med farverne. Og kun et æg røg på gulvet!

Da vi havde spist, havde påskehønen været der og havde lagt påskeæg i haven, så vi pilede rundt i iskold regn og blæst og kiggede alle mulige og umulige steder efter påskeæg.

Nicholas var rimelig ligeglad med at samle påskeæg, men fordi Laura gik op i det, pilede han efter hende. Og da han først opdagede, at der var chokolade gemt i hele haven, så gav han den gas med at lede højt og lavt.

Det var langt over hans lur-tid, før vi kom afsted hjemad, og han ville overhovedet ikke sove. Vi lå og grinede og krammende og drillede hinanden længe i min seng, før han pludselig lagde sig ned og lukkede øjnene.

Nu er klokken 17:30, og jeg vil gå ind og vække ham. Det giver nok urolig søvn i nat, men sådan er det bare 🙂