Farvel fru D!

Nu har damen med D været her længe nok. Forsvind din skide Diarré! Jeg gider ikke mere, og min krop gider ikke mere. Jeg er træt, og selvom jeg har tabt mig under dit besøg og nu er blevet i hvert fald yderligere 2 kilo lettere, så gider jeg ikke dit besøg længere. Slut-prut!

Jeg vil have min krop for mig selv, dame D!

Godt gættet, jeg har stadig skidesyge. Jeg er stadig hjemme, så tæt på toilettet som muligt –  og jeg er virkelig træt af det!

Jeg har faktisk sovet virkelig godt i nat. Nicholas var træt efter første dag i børnehaven efter ferien, så han sov hele natten i sin egen seng, og jeg blev først vækket af min (tynde) mave klokken 6.

Efter utallige ture på toilettet inden morgenmaden, som bestod af to skiver ristet brød og lidt flad cola, så har jeg nu rimelig styr på maven.

7-9-13.