Stor-dreng-seng

Her til eftermiddag var vi til 3 års undersøgelse med Nicholas. Jo mindre sagt om det, jo bedre. Det involverer et snarligt lægeskift, så har jeg vist ikke sagt for meget!

Men bagefter tog vi i Ikea for at købe juniorseng til Nicholas. Morfar er med på at give ham en seng, hvis vi vel at mærke står for den ‘praktiske udførelse’ af købet. Så vi startede med at spise middag, hvorefter vi fandt de ting, vi skulle have med og betalte.

Vel hjemme igen gav jeg mig til at samle sengen. Det gik okay, og Nicholas var vildt nysgerrig. ‘Mor laver seng til mig!’, sagde han og krammede mig. Lidt svært at være krammedyr og handy woman på en gang, men det gik.

Allan skilte den gamle seng ad, og Nicholas sagde usentimentalt ‘farvel seng’ til sin babyseng. Og det var så det!

Han lagde alle sine sovedyr op i sengen og lagde selv hovedpuden på plads. Vi lå i min seng og læste Peter Plys, sang sange og så var det sengetid.

Nicholas pilede ind i sin seng og puttede sig i ‘min stor-dreng-seng’. Jeg kyssede ham godnat, og så lidt på ham, mens han puttede sig med Ingolf og Frederik. Han er sgu blevet så stor.