Klatkager

Nicholas sover stadig middagslur på 3. time, og jeg står og laver klatkager. Klatkager i solskin? Det kan man godt! Med lidt fantasi til!

Det kommer sig af, at jeg spurgte ham i fredags, hvad han helst ville have til aftensmad. Risengrød, svarede han, og det lavede jeg så til ham.

Vi skulle have en rigtig mor-søn-aften, bare os to, og så skulle han selv have lov til at vælge. Og det blev altså den velkendte sommer-klassiker, Risengrød 🙂

Og nu laver jeg altså klatkager til kaffen, mens jeg står og dagdrømmer til duften af smør og stegte klatkager.

Vi har haft en formidabel weekend. Nu er det søndag, og det er med en lidt blå fornemmelse – for hver dag skulle være som i går lørdag. Jeg har sjældent haft så god en dag. De bedste dage er de dage, hvor Nicholas er lykkelig og bare leger, griner og har det sjovt.

Samtidig planlægger jeg også 3 års fødselsdag på fredag og søndag. Fødselsdagsmiddag på fredag for bedsteforældrene – børnevenlig og hurtig mad, som de voksne også gider spise: Lady & Vagabondens hofret og is til dessert.

Søndag huset fuldt til boller, lagkage og kagemand. Der skal bages boller og laves lagkager. Kagemanden kommer farmor med som hun plejer.

Klatkagerne er klar, men Nicholas sover stadig. Jeg glæder mig til, at han vågner, så starter vi med nogle klatkager, og så går vi ud og leger.