Hjemme igen

Lørdag aften, sent. Vi er hjemme igen efter en lang og dejlig sommerferie. Der er en dag tilbage til hverdagen begynder, det første hold tøj hænger allerede til tørre, og jeg gider ikke gå i seng, for så går den sidste bid af sommerferien for hurtigt. Det er også for varmt til at sove endnu.

Vi kom hjem ved 17-tiden, og ved fælles hjælp fik vi hurtigt og effektivt de fleste ting af vejen. Ufatteligt så meget vi alligevel kunne få presset ind i vores bil!

Selvom vi nu skal på skrump, så er der paradoksalt nok en hel del slik i vores bagage. Der er bl.a. en bette bøtte med 1350 g smølfevingummi, som Nicholas elsker og som kun kostede 40 kroner. Plus 8 poser vingummi, noget (smeltet) chokolade, slikpinde etc.

20120818-233332.jpg
Nicholas’ kusine holdt fødselsdag i dag klokken 15, vi havde jo meldt afbud, men vi ringede for at høre, om der stadig var fødselsdag, og det var der – og vi var mere end velkomne til middag i haven.

Så vi sad i haven i hyggeligt selskab, mens de seneste 2 års varmeste sommerdag i Danmark ligeså stille blev til en skøn varm tropenat. Vi tog hjem ved 22-tiden. Det var så skønt at vende hjem, ikke bare til hverdag, men også til familie og krammere.

Nicholas ville ikke med hjem. Han ville sove hos sin kusine. Basta. Han hylede op og strittede imod, men vi fik ham med, og jeg fik lagt ham til ro i sin egen seng.

Om lidt vil jeg gå i seng også. Mæt og glad ovenpå en dejlig ferie og en dejlig varm hjemkomst