Loppis

20120918-141940.jpg

Omsider kunne vi komme på loppis igen! Jubiii! Jeg var på jagt efter tøj str. 98/100/104 – og det fandt jeg i rå mængder! Jeg var også på jagt efter flyverdragt, men jeg fandt ikke nogen, der var god nok.

Jeg købte også hele tre Cirkelinebøger, som vi ikke har, samt Lady & Vagabonden. Og en hoppebold med lys i. Nicholas var begejstret!

 

Og pludselig spottede jeg Favør Juleplade fra 1971! Min morfar var Favør købmand i Farum i 60’erne og en del af 70’erne, og vi fik denne plade af ham. Altså, før jeg blev født, må det have været!

 

Vi hørte den hver søndag i advent, når vi havde adventshygge. Det gjorde min mor meget ud af, men den tradition døde med hende. Jeg elsker ellers advent, men i de år, jeg var single, blev det aldrig til noget, fordi hverken min far eller bror gik særlig meget op i det.

Nu er jeg heldigvis blevet gift med Allan, som er lige så meget julenisse, som jeg er, så vi er gået i gang med at genoplive advent – og nu har vi altså musikken, men ingen pladespiller!

 

3 Comments

 1. Cille siger:

  Pladespiller er nemmere finde end pladen :-)… Held og lykke med den nye juletradition. Der er ikke noget mere hyggeligt end at skabe sin egen portefølje af traditioner i familien. Her har vi egg nog som en af dem – og det er bestemt en af de bedste!

  Like

  1. Gitte K siger:

   Egg nog? Spændende! Er det virkelig godt? Hvad er din opskrift?

   Arjj, nu glæder jeg mig sgu da til jul – !!!!

   Like

   1. Cille siger:

    Egg nog er FANTASTISK (og ikke egnet til at blive slank af… hmf):

    Til 6 personer bruges (og man skal helst lav KÆMPE portion – man drikker mere end man tror, OG resten smides på frys og bliver til skøn is):
    4 pastauriserede æggeblommer
    4 pastauriserede æggehvider
    1 kop sukker
    5 cl. mørk rom
    5 cl. whiskey
    5 cl. cognac
    1 liter mælk
    1/2 liter fløde (piskefløde forståes!)

    Pisk æggeblommer. Tilsæt sukker og alkohol laaaangsomt. Tilsæt mælken. Pisk fløden blødt og tilsæt denne (skal ikke være tykt flødeskum først). Pisk æggehviderne stive og vend forsigtigt i blandingen.

    ENJOY!!!

    Like

Der er lukket for kommentarer.