Påskesangen

Da jeg gik i børnehave i 70erne, sang vi denne sang, mens vi ledte efter påskekurve i børnehaven. Det gjaldt om at finde sin egen påskekurv, hvor der så var slik i. Vi havde selv lavet vores påskekurve af det nederste af en mælkekarton med påklistret karton, tegninger, silkepapirfyld og en hank til at bære den i.

Min mor gemte troligt vores kurve hvert år, men nu er de væk. Nu er det min tur til at lære Nicholas påskesangen – jeg er gået i gang med at preppe ham på, at påskeharen kommer om 14 dage 🙂

Her er sangen – kender du den?

 

20130317-215236.jpg

Der har været en lille påskehøne
Den har lagt et påskeæg
Og jeg ved også hvor den har lagt det,
for den har nemlig sagt det
Kig oppe, kig nede
Du skal bare lede
Kig ude, kig inde
Prøv om du kan finde
det lille påskeæg

One Comment

  1. Carina Hansen siger:

    Den sang vi da jeg gik i 4. klasse for nok omkring 15 år siden 🙂

    Like

Der er lukket for kommentarer.