Billede

Her bliver vi sgu!

Vi gik over til YumchaHeroes for at spise aftensmad. Vi fik de lækreste rolls med kylling, koriander og glasnudler, samt 3 slags dumplings. Plus dessertdumplings, som Nicholas nær fik spist for næsen af mig! Fantastisk måltid, intet mindre – og selvom klokken var 20 gik vi bagefter i Volkspark am Weinberg.
Jeg elsker simpelthen det sted. Jeg kan blive der for altid. Der er så skønt og stemningsfuldt. Jeg elsker det krakelerede gamle soppebassin. Jeg elsker legepladsen. Jeg elsker rosenhaven og dens rå mure fulde af matchende grafitti. Jeg elsker livet i parken; hver en meter er i brug, folk lever og ånder her.
Parken er slidt og virkelig godt brugt, og i mine øjne er det nøjagtig det, der giver parken sjæl og skønhed.
Nicholas smed tøj og sko og sprang i soppebassinet og plaskede i solstriben.
Lykke.

20130724-000010.jpg