Der ER liv på Autisme Allé!

Jeg fik en tip af Lotte forleden i en kommentar, hvor hun spurgte om jeg havde set Berlingskes nye ‘single’, som er skrevet af en anden mor til en dreng med autisme. Det havde jeg ikke. Jeg googlede og købte singlen til IBooks, og nu har jeg læst hele artiklen næsten på én gang.

Artiklen er skrevet af Søs Lykke Sloth om hendes søns autismediagnose og de første skridt i en helt ny verden. Du kan læse mere om singlen her, og jeg vil varmt anbefale dig at læse den, særligt hvis du (som jeg) er ny i det her med autisme og står med et skønt barn på armen, der ikke helt udvikler sig som de andre.

Start med ‘Vejen videre’ af Jeanette Ringkøbing Rothenburg, og så læs Søs Lykke Sloths artikel, så er du langt bedre rustet. Kig også på de blogs, som er blandt mine LiebLinks i højre side. Så ser du, at du og din familie ikke længere er alene. Det er guld værd. Der ER liv på Autisme Allé 🙂 For mig har det være guld at opdage, så jeg kan blive inspireret af og lære af andres erfaringer.

Læs begge dele, fordi det er så vigtigt at genopbygge håbet, modet, optimismen og troen på det bedste. Og fordi det er vigtigt at komme godt fra start. Det gør man ikke helt, når man bliver spyttet ud af børnepsyk med en væltet verden, et barn der ikke længere er normalt og en usikker fremtid. Så ligger man dér, og man kigger modløst ned ad Autisme Allé.

Kom bare!

3 Comments

 1. Janni siger:

  Det er nemlig lige hvad der er – liv på Autisme Alle. Det tager bare lidt tid at nå dertil at man kan se alt det positive 🙂

  Like

 2. stendys siger:

  Fandt din blog på flikflakfamilie.dk og ville da lige hilse på den nye familie på alléen.
  Vi er efterhånden flere i blogland som lever i Holland, og hvor er det skønt at se, når der kommer et nyt ansigt til, som er med til at oplyse og nedbryde tabuerne.

  Anderledes er noget andet, men ikke mindre værd! God weekend herfra

  Like

  1. Gitte K siger:

   Hej med dig! Det er så skønt at hilse på nye naboer 🙂
   Jeg glæder mig til at høre, hvis du har kommentarer til det, du læser!
   Gitte K

   Liked by 1 person

Der er lukket for kommentarer.