Spildt mælk og det, der er værre (torsdag)

Torsdag morgen var himlen dybblå og solen skinnede fra en skyfri himmel. Skønt!

Vi startede med morgenmad på Spreegold, hvor vi fik røræg. Ikke bare den sædvanlige opvarmede halvtørre æggestand, vi normalt får til brunch derhjemme. Min røræg var med mozzarella og tomater, der også havde været med en tur på panden. Dertil var der let salat af rucola, spirer og fine strimler af gulerod med dressing af soya og eddike (?), samt brød.

Bagefter gik vi ned til Alex og tog bussen ind til Zoo. Drengene fik sig hver en Donut og fra Dunkin’ Donuts satte vi kurs mod Karstadt Sport for at se på fodboldbluser. Midtvejs opdagede min mand, at hans solbriller var væk, og han spurtede tilbage med os i hælene. Desværre var der allerede nogen, der havde taget dem. Vi spurgte i butikken, om de havde fundet dem eller måske en ærlig sjæl havde indleveret dem, men det var der desværre ikke.

Århja, whatever … et par solbriller .. ja, men ikke lige disse her. Da vi var unge og nyforelskede – før barn, før ægteskab – var vi på en fantastisk tur i New York i 2008, og der købte vi begge to solbriller på Times Square. Mine var Ralph Lauren, hans var Versace. Mine skete der noget med for to år siden, tror den ene stang røg af, jeg har repareret dem, men helt reddet dem lykkedes det mig ikke. Så jeg går med et par andre.

Men min mand har passet godt på sine, og han er så glad for dem. De er et kært minde, og de klæ’r ham rigtig godt. De er noget helt særligt for os. Og de betyder ikke en skid for ham eller hende, der skyndte sig at snuppe dem, da chancen bød sig. Det er bare så surt!

Det lagde en seriøs dæmper på vores humør. Så mistede vi lige lysten til at være i Berlin for et øjeblik. Fandens også!

Vi gik i Karstadt for at købe flere Turbo snegle til sneglevæddeløb, og derefter tog vi bussen tilbage til Alex. Vi gik på den lokale italiener i Dircksenstrasse, Bonitos. De laver lækre enkle pizzaer og en god spicy Penne Arrabiata, som jeg elsker. Til bare €5 til frokost.

Herefter gik jeg med på legepladsen længere nede af Max Beer Strasse, hvor knægten gyngede og klatrede en god halv times tid i bagende sol, før han ville hjemad. Vi legede lidt på vores egen legeplads i baggården, og derefter gik vi op og spillede huskespil. Jeg tabte to gange, med kun lidt snyd fra den unge mands side.