Den største taber!

Før ferien meldte jeg mig til en challenge på arbejdet; hvad jeg dog ikke gør for gratis mad! Den, der taber sig mest, vinder en god middag! Se, det er jo win-win!

Jeg mente, at ferien nok ville placere i omegnen af 5 ekstra kilo på min mås. 5 kilo, som jeg vil kunne tabe relativt let med fortsat 5:2. Men … 5:2 kuren giver åbenbart varigt vægttab, for da jeg vejede mig tirsdag efter ferien vejede jeg 84,5 – hvilket kun er omtrent 1 kilo tungere end før ferien. Dvs 3 ugers skørlevned = plus 1 sølle kilo!

Hvis jeg analyserer de 3 ferieugers umådeholdne skørlevned, så er der en ting, der slår mig; det var ikke så umådeholdent endda, for min appetit er blevet mindre af 5:2 livsstilen! Normalt på en ferie spiser vi tre solide måltider om dagen plus snacks, men det tredje måltid røg ofte i svinget, fordi vi var stadig mætte; enten fra sen morgenmad eller sen frokost.

Så det er jo en god ting, men det betyder jo også, at det at vinde den challenge bliver svært. Jeg har så godt som ingen løstsiddende feriekilo at smide. Jeg skal af med 10 kilo. Det er optimistisk! Ekstremt optimistisk!

Og første vejning viser så ovenikøbet plus 1 kilo siden i tirsdags. Flot, så er der altså 11 kilo to go! Ja, det var sandelig også tre gode poser chips, jeg nippede kraftigt til – og lagkagen var lækker. Rødvinen var derimod ikke lige mig … Host .. Vil mene, at jeg rundede 2000 kalorier i løbet af et par timer. Men det var ikke liiige det, der var udfordringen 😉

Så her til aften vil jeg prøve at peppe tingene op med lidt motion på stairmasteren i kælderen. Hvad jeg dog ikke gør for et måltid gratis mad!!