K-k-korte ærmer?

Vejret så fint ud fredag morgen. Sol og store hvide skyer. Altså – korte ærmer og bare tæer i ballerinaer. Knægt i t-shirt. Knægten bad om at blive kørt i børnehave, men jeg sagde kækt ‘nænej, for vi har friske ben!’

Jinx!

Da jeg kom ud fra børnehaven fik jeg virkelig brug for mine friske ben, for det væltede ned. Jeg ventede i et par minutter, og det regnede bare mere og mere. Til sidst spurtede jeg hjem efter bilen. Jeg blev gennemblødt, og mit glattede hår krusede op. Fedt nok, men bedre at være inde end ude.

Afstiafsted – regnen væltede ned, og på motorvejen stod trafikken stille. I Lyngby tordnede det, og himlen var kulsort. Lynene knitrede omkring os, og tordenen overdøvede radioen. Det skiftevis haglede og væltede ned. Vinduesviskerne i højeste gear hjalp ikke ret meget. Spurtede ind på job. Blev gennemblødt igen. Men godt, at ballerinaerne har hulmønster, så vandet løber ud af sig selv.

Note to self: det er ikke sommer længere. Det er efterår. Korte ærmer og bare fødder er dårlig påklædning.