Først dér begynder eventyret

Noget af det bedste, jeg ved, ved at rejse er at prøve at fornemme, hvordan lever folk andre steder og prøve at forestille mig mit eget liv der. 

Jeg elsker at prøve nyt, nye måder, blive inspireret, smage nyt, blive udfordret og få udvidet horisonten. Den måde, vi lever på, kan altid forbedres – måske kan vi låne lidt hist og her og få en bedre hverdag selv. Vi prøver ofte at integrere det bedste fra vores rejser herhjemme. Og hvem ved, måske skulle vi flytte til et andet land?

Jeg mener ikke, at man kan nå i dybden på en sviptur, og det betyder også, at mine bedste rejser enten har været langvarige; jeg har været længe på samme rejsemål eller er kommet der flere gange. Jeg skal bruge tid og ro for at rigtigt at få et nyt sted ind under huden. 

Man skal nå ud over alle turistattraktionerne og de mest almindelige sights, man skal ud over det punkt hvor de fleste nok vil sige “nu har vi set det, der skal ses”. Det er der omkring, at roen falder over mig, og jeg begynder at føle byen under huden. 

Omtrent dér begynder eventyret for mig.