Kærestemiddag

Knægten skulle til pyjamasparty med overnatning i børnehaven, så vi havde for en gangs skyld en hel kæresteaften ❤ <3. Derfor skulle vi ud at spise og i biografen bagefter. Vi valgte at tage på Meyers Spisehus og spise – vi valgte deres 2 retters menu for 250 kr:

  • Forret: Let røget torsk med brændt hø, syrlige rødbeder, cremet friskost, knasende rugbrød & dild
  • Hovedret: Kalveculotte med puré på løg, æbler, saltbagt selleri, råmarineret grønkål & peberrod

Vi blev bestemt ikke skuffede! Maden var bare så lækker – jeg ved ikke, hvad der var bedst. De silkebløde torsk og dens lækre selskab af – eller den smørmøre velsmagende kalveculotte, som man slet ikke behøvede tænder for at spise. Mums 🙂

Vi fik en kop kaffe til dessert – oh, hvilken latte de laver …

Bagefter hentede vi den store menu, samt et par poser slik og så kastede vi os ind i mørket og så The Revenant. Revenant betyder hjemvendt fra de døde, og det er præcis det, der foregår. Leonardo di Caprio spiller røven ud af bukserne, og han må simpelthen få den Oscar nu, tænker jeg.

Det er en grum historie om at miste sit voksne barn på den værste måde under de værst tænkelige vilkår i den barskeste periode af USAs historie midt i en ubarmhjertige vilde natur, hvor kun den stærkeste overlever. Go watch 🙂

One Comment

  1. Cille siger:

    Det lyder som en hel fantastisk dejlig voksen-middag. Vi har en del dates i forbindelse med dinning week i uge 7. Pigerne er hos mormor halvdelen af ugen, da vi er på arbejde. Men om aftenen skal vi forkæles :-).

    Liked by 1 person

Der er lukket for kommentarer.