Hvis det blæser så meget i dag, at 18 kællinger ikke kan holde den 19. ved jorden, så er foråret på vej!

Jeg vælger at tænke, at det blæser lige præcis så meget i dag, at den 19. kælling ville blæse væk, gør du ikke? Det føltes forårsagtigt i morges – det var lysere, solskin, lunere og selvom det stormede var der ikke bidende kulde i blæsten.

Det er kyndelmisse i dag, og det betyder, at vinteren er halvvejs overstået. Jubii, forår kom frisk 🙂 Jeg har lige læst, at man skal spise pandekager til kyndelmisse. Jeg kender en lille knægt, der ville lyse op som en sol, hvis jeg lavede pandekager til ham. Må se om ikke det lige kan presses ind i aften?

One Comment

  1. Cille siger:

    Det var da et fantastisk ordsprog – det har jeg aldrig hørt før. Men du har helt ret. Præcis så meget blæser det – hvilket besværliggjorde min køretur med ladcyklen i morges!

    Liked by 1 person

Der er lukket for kommentarer.