Forkølelse & forårsfornemmelser

Det kan godt være, at der var is på bilen i morges, men benzinen var billig 8.94 + 20;- til en lunende lækker Starbucks Vanilla Latte to go. Solopgangen var fænomenal – ja, bare det, at der ER solopgang, mens jeg kører til arbejde, er SÅ skønt. Det bliver ikke mindre lækkert af, at det er fredag, ingen kø på motorvejen – men til gengæld en masse punkter på to-do’en. Det bliver ikke en kedelig dag 😊

Så ser vi lige bort fra, at vi stadig bakser med snot og hoste, og at det indtil i går var gråt i gråt i gråt udenfor. Fra nu af kan det nærmest KUN blive bedre. Mon ikke foråret er på vej? Jeg har set både vintergæk og erantis og skræppende trækfugle i v-formationer. It is happening!

Og min mand har måske reddet påskeferien. Bare måske. Det er ikke 100%, men i det stille går jeg og glæder mig en lille bitte smule. Kryds fingre, håb, håb, håb 🙂