Nul Weekend – igen!

Endnu en weekend, hvor jeg ikke har holdt weekend. Det er nu 3 uger siden, at jeg har holdt weekend. Piv. Men jeg er selv ude om det! I denne weekend var jeg dog ikke til messe hele weekenden ligesom sidste weekend, men jeg mødtes med min gruppe for at lave hovedopgave sammen med dem lørdag fra 10-17:30 – og så igen igår fra 10-14. Så gik den weekend! Jeg skal til eksamen i første runde af hovedopgaven på fredag. Onsdag er det knald eller fald for vores foreløbige opgaveløsning på vejledermøde, så jeg håber virkelig det bedste.
Vi laver opgave om Cultura syrnede mælkeprodukter. Først skal vi lave en bureaubriefing, som skal præsenteres fredag – og lige godkendes af vores vejleder på onsdag. Derefter skal vi lave en direktionspræsentation af det oplæg, bureauet kommer tilbage med – dvs. selve kampagnen og deraf følgende mediaplan osv. Det foregår 28. marts, og der er lige et par hurdler på vejen inden. Det bliver vældig spændende, og jeg er meget positiv over kvaliteten af vores samarbejde i gruppen, så indtil videre er det en god oplevelse … omend en smule stressende, som eksamen jo altid er.
Jeg holdt middag igår for min far, hans kæreste, min bror og svigerinde. Det var simpelthen så hyggeligt. Og jeg fik gode gaver! Jeg fik den Ipod, jeg ønskede mig. Den røde Ipod (Product)X, hvor man støtter de aidsramte i Afrika ved købet. Den tanke kan jeg meget godt li’ – og så er farven jo super. Og mit navn er indgraveret. Min brors familie gav mig spinningsko. Jubiiii … mine helt egne spinningsko!
Er snart spinningpro …. har også spinningbukser med indbygget ble i måsen. Min popo er nemlig meget ømfindtlig, så jeg var i Ritter Sport og fik et par superfikse cykelbukser, der ikke har en stram elastik lige under balden eller midt på låret, men en blød elastik under knæet, så det ser nogenlunde fornuftigt ud og ikke giver indtryk af, at jeg har fire balder eller fire knæ.