Sommerdage

Jeg elsker de her lune dage. Jeg havde bare ben på job i dag. Helt hvide stænger. Grønhvide, faktisk. Men det spolerede ikke min fornøjelse. Det var superlækkert. 

Det bedste er, når bilen har stået i solen hele dagen. Det der øjeblik, hvor jeg sætter mig, lukker døren og luften er hedemættet. Næsten som varmen fra en ovn. Pow, siger det i hver en pore i huden. Den følelse er fantastisk. Hver enkelt pore gisper i varmen. Jeg har ikke travlt med at åbne vinduer; jeg nyder at beholde den gode mætte stille hede inde i bilen længst muligt. 

Jeg stiller min bil strategisk dér hvor solen bager hele eftermiddagen. Det er noget af det bedste, jeg ved. 

Jeg elsker, at jeg ikke fryser. Jeg fryser ellers altid. Specielt om natten, hvor jeg sover med to dyner hele året. I nat har jeg for første gang smidt dynerne og nøjes med et lagen. Så ved jeg, at sommeren er kommet ☀️