Husk at nyde ferien ..

Vi har travlt i Berlin – vi skal hen til alle de gamle steder og alle de nye steder på vores to do liste. Og så skal vi huske at slappe af. OG SÅ SKAL VI HUSKE AT SLAPPE AF,  blev der sagt! Det blev måske lige en tand for ambitiøst søndag og mandag, med for meget vandren omkring, for høj varme, for lidt at drikke, to-tre sene aftener, tre trætte og overophedede mennesker med tre forskellige præferencer …

I går sluttede ikke så sjovt for nogle af os. Vi var overtrætte og overreagerede, og så sov vi på det. Planen var at vågne friske op og starte på en frisk. Men midt i nat blev det ulidelig hedt, jeg fik knaldende migræne, og jeg tumlede rundt på jagt efter smertestillende piller, faldt i søvn igen, og så vågnede knægten klagende med ondt i sin fod, hvorefter han lå og sparkede enten mig eller væggen (bank, bank, bank). Så fik han også en pille, og så sov vi igen.

Vi sov helt til klokken 10, og så var planen om en hel dag i Kreuzberg lidt urealistisk. Jeg havde desuden stadig ondt i skallen, så jeg tog et par piller til, mens min søde mand defilerede forbi kvarterets bedste bagere plus Starbucks for at indsamle den mest spændende morgenmad til os. Dét lykkedes til overflod, og efter en lækker morgenmad med bl.a. dugfriske bløde saftige donuts, frisksmurte rundstykker med ost, samt semler med Mettzwiebelwurst og en latte fra Starbucks, så var vi flyvende igen.

1108751.jpgEn af de vigtigste opgaver på denne tur er at få købt en skoletaske til knægten. Den skal være med Star Wars. Vi vidste præcis hvor tasken skulle købes, nemlig i Karstadt, for de har normalt det største udvalg. Vi fandt en superfed en med Star Wars og et lyssværd på forsiden, samt meget tydelige reflekser – og som indeholdt det hele; 2 penalhuse, en pung og gymnastikpose. Vi købte også en Schultüte til ham – selvfølgelig også med Star Wars på 🙂

Vi var også forbi Lego butikken, hvor knægten byggede en sørøver-figur, som vi købte til ham. Vi spiste på Doro i Marburger Strasse, som ligger tæt ved. De laver god italiensk mad – deres Arrabiata er virkelig lækker med kaper, hvidløgschunks, oliven og rigelig med chili. De laver desuden knaldgod kaffe (og tiramisu, men den sprang vi over i dag).

LP-butikken er nu flyttet igen – den ligger nu på 1. sal i Europa Centret ved siden af Vapiano. Den er ikke helt færdig indrettet, men det bliver en stor butik. Jeg fik tømt en Douglas og en DM for John Frieda shampoo og diverse andre kosmetika til mig selv (og lidt til mand og barn).