Star Wars skoletasken fra Berlin

Allerede sidste år gik det op for mig, at børnenes by Berlin var det helt rigtige sted at købe skoletaske til knægten. Udvalget i Tyskland er gigantisk, og kvaliteten er virkelig god. Priserne går fra rimelig vilde til vildt billige.

Man kan få alle mulige skoletasker, og man risikerer ikke, at der er nogen, der har en magen til. Der findes simpelthen for mange fede skoletasker i Berlins butikker til, at det kan lade sig gøre. Der er alle modeller fra de helt gamle retro-læderskoletasker med klap og refleks på de to spænder – til de topmoderne kulørte skoletasker. Der er generelt et stort fokus på ergonomi, lav vægt, rummelighed, trafiksikkerhed, børnevenlige spænder og på fede motiver.

Vi styrede ind i Karstadt for at finde en skoletaske, og trods det store udvalg, så tog det under 10 minutter at finde skoletasken over alle skoletasker. I et helt år har knægten talt om, at der skal være Star Wars på hans skoletaske. Det har ikke ændret sig.1108751

Og der stod den så .. med flot iøjnefaldende Star Wars motiv. Der var ikke bare tale om en skoletaske, men et skoletaske-sæt bestående af skoletaske, stort penalhus med det sædvanlige indhold, et tomt ekstra penalhus, en pung og en gymnastikpose. Alt sammen på tilbud til 59 euro, nedsat fra 150 euro.

Vi købte også en Star Wars Schultüte. Det skal der jo til på første skoledag 🙂