Hård december

December måned er på en gang fantastisk og fantastisk frustrerende. Det er som om tempoet sættes op, og man skal nå alt det, man ikke liiige nåede de foregående 11 måneder.

Der er masser af arrangementer, julefrokoster, fødselsdage, job, skole, fritidsaktiviteter og dertilhørende juleafslutninger. Selvom vi har været picky og virkelig har reduceret i antallet, så er der alligevel fuld skrue på kalenderen. Det er skønne ting, vi skal, og vi hygger os. Men det har holdt hårdt med eksekvering herhjemme på fx julepynt og julekortskrivning.

2 Comments

 1. piatrans siger:

  Jeg øver mig på at glæde mig over det jeg når her i december, og være ligeglad med det jeg springer over. Det er så meget desto mere vigtigt i år, hvor jeg er udenlands det meste af måneden… Glæder mig til at komme hjem d. 17., men nægter at lade mig stresse af alt det jeg egentlig synes burde puttes ind i de sidste dage op til jul 🙂

  Liked by 1 person

  1. mammalade siger:

   That’s the spirit 🙂

   Liked by 1 person

Der er lukket for kommentarer.