Familieklassikere: Pebernødder

on

Pebernødder har aldrig rigtig sagt mig noget, før jeg faldt over denne fantastiske pebernøddeopskrift, som efter sigende er Lagkagehusets. De her pebernødder er helt fantastiske og har intet med brunkager at gøre. Til gengæld er der peber og andet godt i.

Dejen er let at bikse sammen – det tager kun et øjeblik, så har man den mest medgørlige duftende dej i hænderne; krydderierne har man alligevel i skabet, og alle kan trille kugler. Jeg laver normalt halv portion, da der bliver cirka 350 pebernødder ud af en fuld portion. Disse pebernødder er vanedannende, og hvis der er 350 af dem, så spiser man 350 af dem 😀

3 Comments

 1. Pia siger:

  Har aldrig prøvet at lave pebernødder før, men det bliver jeg da nødt til nu! Tak for opskriften 🙂

  Like

  1. mammalade siger:

   Hej Pia!
   Prøv dem 😊 Eneste minus er, at alle andre pebernødder bliver triste i sammenligning. Piskefløden giver saft til pebernødderne, og krydderierne giver kraft 👍🏻
   Mums, siger jeg bare 😘
   Gitte

   Like

Der er lukket for kommentarer.