Morgenmad med dessert

Mnjaeh, mens bloglovin flyder op med gode råd til hvordan man kommer godt fra start i 2017 med gode sunde nytårsforsæt, så har jeg et noget anderledes friskt bud på at komme godt fra start.

En god start på en meget blæsende, regnfuld og sibirskagtig kold morgen i Berlin er morgenmad med dessert. Dét er jo sidste morgen i vores ferie i Berlin, og der skal virkelig noget at stå i mod med, når kviksølvet har lodret kurs mod bunden af termoteret. Den slags kan man få i rå mængder hos Spreegold:

Spreegold’s Brunch går under navnet “The Best” 18,50 € for en meget stor anretning, som vi altid deler: Bircher müsli med råsyltede røde bær i et glas, laks med kapers og perberrodscreme, lækker omelet med bacon and smeltet cheddar, baked beans i hjemmelavet tomatsauce, marmelade, brie, Gouda, brød og lækker salat. Og altså pandekager med bær-ragout som dessert.
Mine bukser strammer helt ned til anklerne, men who cares … lige nu 😉
DSC_1045.jpg

One Comment

  1. Pia siger:

    Elsker det – og er en lillebitte smule misundelig 😉 Al magt til pandekagerne!!

    Liked by 1 person

Der er lukket for kommentarer.