Berlin 24h: Et smut på Friedrichstrasse & Unter den Linden

Vi tog toget fra Hackescher Markt til Friedrichstrasse for at gå i Dussmann og ose. Jeg er vild med Dussmann; jeg kan bruge timevis på at kigge på deres fine ting; de har de smukkeste notesbøger, kalendere, skriveredskaber, bøger, børnebøger, legetøj, nips og musik .. de har det vildeste sortiment af kultur i alle afskygninger i das KulturKaufhaus. Og så er der den smukke vertikale have bagest i butikken.

I Dussmann nøjedes jeg med at købe en skuldershoppingtaske og en pose Ampelmännchen med lækre bløde røde og grønne vingummier til drengen derhjemme.

Labellino læbepomader i Nivea Haus

Bagefter gik vi ned til Unter den Linden, hvor vi kom forbi Nivea Haus, og det er klart, at jeg straks susede ind af døren i det skønne blå hus, hvor der dufter så dejligt. Jeg er vild med Nivea, særligt duften af den gode gamle klassiske creme.

Det er heldigt, at vi er afsted med håndbagage, for ellers havde jeg slæbt afsted med masser af spændende blå sager. Jeg nøjedes med at købe denne fine Labellino læbepomade med den sødeste og friskeste hindbærsmag. Mmmm…

Fra Nivea Haus er der kun en kort gåtur til Brandenburger Tor, og man har jo ikke rigtig været i Berlin uden at være der forbi, vel?

Så vi gik op til Brandenburger Tor og skød nogle selfies og trak vejret dybt ind. Det er så VILDT, at Berlin er så tæt på. So nah. Kun få timer tidligere stod vi op derhjemme i Danmark, og nu står vi lige 🙂